Lasershow openingsact

* Technische act
* Circa 7 minuten
* Openingsact
* Zeer spectaculair
* Exclusief geluidsinstallatie
* Zaalhoogte minimaal 4 meter
Tariefindicatie: vanaf 3 sterren

Omschrijving openingsact

Speciaal voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest wordt door onze laserspecialisten een fullcolour lasershow gemaakt die volledig is afgestemd op uw bedrijf en uw boodschap. Tijdens deze 7 minuten durende lasershow worden uw gasten op spectaculaire wijze verwonderd door de mogelijkheden van de drie-dimensionale lasertechniek. De lasershow vertelt tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsfeest met geweldige muziek het verhaal van uw organisatie. U kunt kiezen uit een aantal soorten muziek (o.a. Enigma, Faithless en Pirates of the Caribean).

Een korte impressie van een lasershow 
Na de speech telt de spreker samen met het publiek af van 10 naar 0. Op dat moment wordt de originele detonator ingedrukt. Op het podium flisten de lichten, het zaallicht gaat uit en de ruimte vult zich met rook. Er heerst een volledige mystieke duisternis wanneer de indrukwekkende muziek start. De lasershow start op het gaasdoek met beelden van het heelal. De aarde komt in zicht en de laser zoemt in op Nederland en vervolgens uw vestigingsplaats, waarna uw logo of de contouren van uw bedrijfspand zichtbaar worden, samen met uw bedrijfsnaam en een pakkende tekst afgestemd op uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Het tweede deel van de lasershow is een spectaculaire zaalshow, waarbij er stralen, waaiers, tunnels en driedimensonale lijnenspellen door de zaal schieten. U gasten staan er middenin en zullen verrast zijn door deze driedimensionale belevenis.

Het derde deel van de lasershow vindt weer plaats op het gaasdoek. Dit gedeelte van de lasershow van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest bevat vooral informatie over uw bedrijf en uw boodschap die u wilt overdragen. Naast pakkende korte teksten omvat dit gedeelte van de lasershow tevens diverse bewegende animaties en lijntekeningen. Vooraf geeft u ons foto's van de onderdelen die u terug wilt zien, waarna wij deze omzetten in fantastische laseranimaties.

Hierna volgt weer een zaalgedeelte, waarbij we op een klein stukje van het scherm krachtige kreten voorbij laten komen. De lasershow van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest sluit af op het scherm, met bijvoorbeeld nogmaals uw logo en bedrijfsnaam en een bijzondere tekst afgestemd op het feest en vuurwerk.

Bovenstaande lasershow is een voorbeeld. Iedere lasershow wordt volledig op maat gemaakt. U kunt de lasershow uitbreiden door toevoeging van 2 groene diode lasers (tariefindicatie 4 sterren), de inzet van meerdere full-colour lasers of een combinatie met AV projectie (tariefindicatie 5 sterren). De genoemde tarieven zijn exclusief de geluidsinstallatie, omdat de lasershow vaak inprikt op de geluidsinstallatie van de band.

www.mijnpersoneelsfeest.nl, ook voor entertainment zoals: openingsact, finaleact, opening of finale show, spectaculaire show, bijzonder amusement en een lasershow.

Annet Dellegno OpeningsactAnnet Dellegno OpeningsactAnnet Dellegno OpeningsactAnnet Dellegno OpeningsactAnnet Dellegno OpeningsactAnnet Dellegno OpeningsactAnnet Dellegno Openingsact