Japanse percussie openingsact

* Percussie act
* 10-15 minuten
* Openingsact
* Spectaculair
* Exclusief techniek
* Combinaties van 3, 4, 5 of 6 percussionisten
Tariefindicatie: vanaf 3 sterren

Omschrijving openingsact

Een waanzinnige percussie act als openingsact van uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Als u de mannen van deze percussiegroep wel eens aan de slag hebt gezien weet u wat u te wachten staat; slagwerk van de bovenste plank: indrukwekkend, heftig, ritmisch en geweldig. Naast een collectie authentieke drums uit Japan beschikt de groep tevens over een enorm arsenaal zeer bijzondere percussie en slagwerkinstrumenten. Zelfs trommels met een doorsnede van 2 meter kunnen voor de openingsact van uw personeelsfeest worden ingezet!

Japans of niet?
Al 35 jaar is deze percussie groep (Circle Percussion) bezig met het slagwerkvak. Zij zijn heer en meester op het gebied wanneer het gaat om Japanse percussie voor bijvoorbeeld een openingsact. Heel apart is het, wanneer uw directeur gekleed in Japanse kimono met de drummers meedoet op de megadrum en zich daarna bekend maakt. Een openingsact waarover nog lang gesproken zal worden.

De benodigde techniek voor deze openingsact, zoals licht- en geluidstechniek en rookeffecten zijn exclusief de genoemde prijs. Indien gewenst kunnen wij ook de techniek voor u verzorgen (meerprijs).

www.mijnpersoneelsfeest.nl, ook voor entertainment zoals: openingsact, finaleact, opening of finale show, spectaculaire show, bijzonder amusement en openingsacts met Japase percussie.

Beauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats Openingsact