Diverse openingacts

* Diverse acts
* 7 - 15 minuten
* Openingsact
* Spectaculair
* Exclusief techniek
* Zang, dans, show, theater en meer
Tariefindicatie: prijs op aanvraag

Omschrijving openingsacts

Naast de openingacts die op de site zijn omschreven, zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden voor een openingsact voor uw themafeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest. De mogelijkheden zijn legio. Wat dacht u bijvoorbeeld van Niek Boes met zijn spectaculaire stemgeluiden. Hij kan zelfs een F16 nabootsen. Of een optreden van Michael Shalton. Ook zeer indrukwekkend is een optreden van Rigato, een muzikaal programma waarin "Pop meets Classic" centraal staat. Ook openingacts zoals The Bubble, blazerssectie Imperial Power, openingacts van Sylvia Houtzager en dergelijke zijn uiterst geschikt voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een speciale openingsact op maat voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest te creëren. Wij vernemen graag uw specifieke wensen en het beschikbare budget, waarna wij een verrassend voorstel voor uw openingsact op maat zullen maken.

www.mijnpersoneelsfeest.nl, ook voor entertainment zoals: openingsact, finaleact, opening of finale show, spectaculaire show, bijzonder amusement en openingacts op maat.

Beauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats OpeningsactBeauty and the Beats Openingsact