Beauty and the Beats Openingsact

* Percussie act
* 8 - 10 minuten
* Openingsact
* Spectaculair
* Exclusief techniek
* Allemaal dames, vuurshow optioneel
Tariefindicatie: vanaf 2 sterren

Omschrijving openingsact

Uw personeelsfeest of bedrijfsfeest openen met een indrukwekkende slagwerk-act? Dan is The Beauty & the Beats echt een aanrader! Deze percussiegroep bestaat uit minimaal 4 prachtige dames waar letterlijk de vonken vanaf springen. Een geweldige openingsact voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest. De openingsact die deze dynamische dames brengen bestaat uit slagwerk, dans en eventueel vuur!

Het is tevens mogelijk om in de show maatwerk elementen vanuit uw bedrijf op te nemen. Ook kunt u ervoor kiezen de openingsact uit te breiden met vuureffecten. Hiervoor zal dan wel eerst een vergunning moeten worden aangevraagd.

De benodigde techniek voor deze openingsact, zoals licht- en geluidstechniek en rookeffecten zijn exclusief de genoemde prijs. Indien gewenst kunnen wij ook de techniek voor u verzorgen (meerprijs).

www.mijnpersoneelsfeest.nl, ook voor entertainment zoals: openingsact, finaleact, opening of finale show, spectaculaire show, bijzonder amusement en de openingsact Beauty & the Beats.

Diverse openingactsDiverse openingactsDiverse openingactsDiverse openingacts