Annet Dellegno Openingsact

* Zang & show
* Circa 7 minuten
* Openingsact
* Stoer of klassiek
* Exclusief techniek
* Hoogte zaal en afmeting podium verschilt per act
Tariefindicatie: vanaf 4 sterren

Omschrijving openingsact

Speciaal voor een openingsact van een bedrijfsfeest, personeelsfeest of themafeest heeft Annet Dellegno meerdere acts waaruit u kunt kiezen. Vaak maakt Annet Dellegno speciaal voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest een openingsact op maat.

Thunder Drive
Thunder Drive is een spectaculaire openingsact voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest, waarbij stoer en stijlvol op bijzondere wijze worden gecombineerd. Onder motorgeronk en geluiden uit de smederij verschijnt Annet op uw personeelsfeest op een stoere strijdwagen, die wordt voortgetrokken door een Harley Davidson. De openingsact heeft de sfeer van de films Mad Max en Waterworld. Wat volgt is een geweldig zang- en theater optreden.

The Dress
Een klassiek getinte openingsact voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Zingend stijgt Annet hoog boven het publiek uit... er lijkt geen einde aan de jurk te komen. Het licht speelt met de witte stof van de jurk. De prachtige stem van Annet benadrukt het engelachtige wat er van deze act uitgaat. Zodra het lied is afgelopen, gaat het licht uit en verdwijnt het geheel in het niets. Het is zelfs mogelijk een lied op maat in te studeren (bijvoorbeeld Together we are One). De minimale hoogte die nodig is, is circa 7 meter.

The Globe
Deze nieuwe openingsact voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest verrast in originaliteit en klasse. Een high-tech constructie die eruit ziet als een enorme globe, opent zich hoog boven het publiek. Annet Dellegno zweeft onder de hoog opengesperde bladen van deze zilveren wereldbol omlaag. Zij zingt een stuk dat steeds van sfeer verandert. Van opzwepend naar ontroerend en van sereen naar bombastisch. Een openingsact die alles in zich heeft en tot de laatste seconde boeit. De minimale hoogte is 9 meter.  

De benodigde techniek voor deze openingsact, zoals bijvoorbeeld een elektrische takel, ophangpunt, volgspot, rookeffecten, goed frontlicht en geluidsinstallatie zijn exclusief de genoemde prijs. Indien gewenst kunnen wij ook de techniek voor u verzorgen (meerprijs).

www.mijnpersoneelsfeest.nl, ook voor entertainment zoals: openingsact, finaleact, opening of finale show, spectaculaire show, bijzonder amusement en openingsacts met Annet Dellegno.

Japanse percussie openingsactJapanse percussie openingsactJapanse percussie openingsactJapanse percussie openingsactJapanse percussie openingsact