Diva's of Dance

* Diva's of Dance
* 30 minuten
* Finale act
* Spectaculair
* 3 zangeressen
* Super feestelijke finale act voor uw personeelsfeest
Tariefindicatie: op aanvraag

Informatie Diva's of Dance

Diva's of Dance als finale act op uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Deze meidengroep is een echte aanrader! De internationale hitsuccessen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach" liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen. De dance diva's Anita Doth, Linda Estelle en Des'Ray domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met alleen in Nederland gezamenlijk al meer dan 45 hits, waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.

Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen bij optredens voor radio & tv. Maar nu staan zij samen op één podium in één show. Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits uit de 90-er jaren van collega artiesten en natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen van deze dance diva's zelf de revue passeren. Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show! En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Op zoek naar Diva's of Dance of een finale act. Of zoekt u een bekende artiest, bekende groep of een bekende zanger of zangeres voor een finale of hoofdoptreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Braziliaanse Carnaval ParadeBraziliaanse Carnaval ParadeBraziliaanse Carnaval ParadeBraziliaanse Carnaval Parade