Big, Black and Beautiful

* Big Black Beautiful
* 30 minuten
* Finale act
* Spectaculair
* Swingend
* Super feestelijke finale act voor uw personeelsfeest
Tariefindicatie: 5 sterren

Informatie Big Black and Beautiful

Op zoek naar een super swingende finaleact voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? De finale act van Big Black and Beautiful is dan een absolute aanrader! Het dak gaat eraf!  Avond na avond trekken deze Soulsisters uitverkochte zalen door heel Nederland en al snel was iedereen het eens; Big, Black & Beautiful moet je gezien hebben! Rocq-E, Lucretia & Michelle brengen op een muzikale en soms komische wijze hun eerbetoon aan de Girl Groups van de afgelopen decennia.

Speciaal voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest zorgen deze drie zangeressen voor een mega spektakel dat zijn weerga niet kent. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis van 30 minuten langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren.

Op zoek naar een finale act, bekende artiest, bekende groep, zanger of zangeres voor een finale of hoofd optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Diva's of DanceDiva's of DanceDiva's of DanceDiva's of Dance