Disco- and Videoshow met DJ & VJ

De Disco and Videoshow is de meest unieke discoshow in Nederland. Naast een uitgebreide drive-in show, omvat deze Music & Videoshow tevens grote beeldschermen en de mooiste videoclips en VJ animaties.

Basis Disco and Videoshow

De basisshow omvat een uitbreide disco show met DJ/VJ, een spectaculaire DJ booth, 4 meter truss met discoverlichting, bewegende scans, geluid tot 150 personen en 2 flatscreens met de VJ-gear.
Tarief indicatie: 1 ster

XL Disco and Videoshow

Idem als de basisshow, maar nu met 2 flatscreens, 1 groot projectiescherm en beamer, 6 meter truss met discoverlichting, 2 colorballs, bewegende scans, geluid tot 250 personen en een backdrop achter de DJ/VJ.
Tarief indicatie: 2 sterren

XXL Disco and Videoshow

Idem als de XL show, maar nu met geluid tot 350 personen en een trusscarré van 5x6 meter over de dansvloer met extra dansvloerverlichting, special effects, truss lights, Led-panelen in de DJ/VJ booth en een backdrop achter de DJ/VJ.
Tarief indicatie: 3 sterren

Mega Disco and Videoshow

Deze show wordt altijd geheel op maat voor u samengesteld. Wilt u een podium in het midden van de zaal met daarboven een trusscarré en aan vier zijden een groot projectiescherm? Geen probleem. Of wilt u verspreid over de zaal meerdere grote schermen of flatscreens, een grote verlichte dansvloer met daarboven een trusscarré met spectaculaire dansvloerverlichting en een geluidsinstallatie tot 2.500 personen? Ook dat kan! Kortom: gebaseerd op uw wensen maken wij de Mega Music and Videoshow volledig op maat.
Tarief indicatie: 4 tot 6 sterren

Op zoek naar een spetterende discoshow of een waanzinnige disco- and videoshow met DJ en VJ? www.mijnpersoneelsfeest.nl heeft diverse mogelijkheden voor discoshows, drive-in shows en videoshows.
 

Mobiele DJ met IPADMobiele DJ met IPADMobiele DJ met IPADMobiele DJ met IPADMobiele DJ met IPAD