Mobiele DJ met IPAD

Op zoek naar een bijzondere DJ act voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Maak kennis met de eerst DJ die draadloos naar je toe komt om samen met jou de leukste nummers uit te zoeken en vervolgens te draaien!

De eigentijdse DJ, gekleed in een trendy wit kostuum, beweegt zich met zijn IPAD en koptelefoon onder de gasten. Samen met uw gasten gaat hij op zoek naar dat ene speciale verzoeknummer. Van Top 40 tot salsa en van Seventies Disco tot Nineteens... het repertoire van deze bijzondere DJ IPAD is enorm! 

Een digitale draaitafel die letterlijk naar u toe komt. Uniek! EN wilt u dan die track zelf even inmixen?? Zelfs dat is geen probleem. Bij de IPAD DJ mogen de gasten ook zelf de knoppen bedienen! Wie weet vinden we vanavond de nieuwe Armin van Buuren.

Deze mobiele DJ, ook bekend als de "Play-Mobiel" of de digitale IPAD DJ is uniek in z'n soort en geweldig op ieder evenement. Ook in te huren voor beurzen en presentaties! De DJ kan draadloos ook worden aangesloten op een geluidsinstallatie. Daarnaast kan de DJ zorgen voor discoverlichting. 

Tarief mobiele DJ vanaf € 500,00 voor drie uur. Dit tarief is inclusief een kleine geluidsinstallatie of een mobiele box op accu.  Klik hier om rechtstreeks een maatwerk offerte te  ontvangen! 

Bekende DJ's Bekende DJ's Bekende DJ's