Disco show

Dit is de drive in disco show voor uw personeelsfeest! Onze discoshow omvat een basissamenstelling die geheel naar wens is uit te breiden. De DJ zorgt voor de grootste danshits uit de afgelopen decennia.

Informatie Discoshow

Onze basisshow is al meer dan een standaard drive-in of discoshow die u elder kunt boeken. De basisshow omvat een geluidsinstallatie tot 150 personen, een spectaculaire lichtinstallatie met theaterspots, scans en een rookmachine. Dit alles kan worden uitgebreid met een grotere geluidsinstallatie, speciale effectverlichting, grote flatscreen beeldschermen (videoshow) en dergelijke. Ook is het mogelijk een verlichte dansvloer via mijnpersoneelsfeest.nl in te huren. De discoshow kan in iedere gewenste hoedanigheid worden neergezet (dus bijvoorbeeld ook als apres-ski disco, tropical disco e.d.)

Tarief indicatie basis discoshow: 1 ster (tot 150 personen)
Tarief indicatie uitgebreide discoshow: 2 sterren  (150 - 350 personen)
Tarief indicatie XXL discoshow: 3 sterren   (350 - 500 personen)
Tarief indicatie Mega Discoshow: 4 sterren   (> 500 personen)

Op zoek naar een waanzinnige discoshow, drive in show of DJ voor uw personeelsfeest, themafeest of feestavond? Of op zoek naar aanvullenden zoals een verlichte discodansvloer, speciale lichteffecten of bekende DJ's? www.mijnpersoneelsfeest.nl helpt u graag bij het vinden van de juiste discoshow voor uw evenement.
 

Disco- and Videoshow met DJ & VJDisco- and Videoshow met DJ & VJDisco- and Videoshow met DJ & VJDisco- and Videoshow met DJ & VJDisco- and Videoshow met DJ & VJ