Discoshow, DJ en VJ

Disco show

Dit is de drive in disco show voor uw personeelsfeest! Onze discoshow omvat een basissamenstelling die geheel naar wens is uit te breiden. De DJ zorgt voor de grootste danshits uit de afgelopen decennia.

Lees meer

Disco- and Videoshow met DJ & VJ

De Disco and Videoshow is de meest unieke discoshow in Nederland. Naast een uitgebreide drive-in show, omvat deze Music & Videoshow tevens grote beeldschermen en de mooiste videoclips en VJ animaties.

Lees meer

Mobiele DJ met IPAD

Op zoek naar een bijzondere DJ act voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Maak kennis met de eerst DJ die draadloos naar je toe komt om samen met jou de leukste nummers uit te zoeken en vervolgens te draaien!

Lees meer

Bekende DJ's

Ook voor bekende DJ's of bekende discoshows kunt u bij ons terecht. Wipneus en Pim, DJ Jean, Erick-E, Radio 538 on Tour, Skihut on Tour, een paar voorbeelden van het scala aan mogelijkheden.

Lees meer

Nieuws

Festival als personeesfeest 01-01-2019

Wil je een festival als invulling van jullie personeelsfeest? Dan kan je terecht op de website www.festivalophetbedrijf.nl  Hier kun je door middel van event-bouwstenen zelf je eigen festival samenstellen! 

Lees meer

Kerstfestival als bedrijfsfeest 01-09-2018

wil je dit keer eens iets heel anders als invulling van het kerstfeest of eindejaarsfeest? Bekijk dan de mogelijkheden van het Kerst Festival of Winter Festival eens. Ga naar https://www.festivalophetbedrijf.nl/kerst-festival-op-eigen-locatie/ en stel met de festival bouwstenen je eigen festival samen. 

Lees meer

Festivals op het bedrijf helemaal hot! 16-05-2018

De laatste tijd zijn Festivals die voor en door het bedrijfsleven gehouden worden enorm in trek. In plaats van een barbecue is er het foodtruckfestival en in plaats van de familiedag het familiefestival. Of wat dacht je van het zomerfestival Summer Vibes of het Kerstfestival Winter Wonderland. Het zusterbedrijf

Lees meer