Zangeres Do

* Dominique van Hulst
* Bekende zangeres
* Act 40 minuten
* Divers repertoire
* Bijzonder optreden
* Vooral geschikt als tussenoptreden 
Tariefindicatie: 4 sterren (solo)

Informatie zangeres Do

De meeste artiesten breken eerst door in eigen land voordat ze het überhaupt in het buitenland proberen. Dominique van Hulst, beter bekend als Do, vormt een uitzondering op die regel. Haar eerste grote hit 'Heaven' - een danceversie van de wereldberoemde jaren 80 hit van Bryan Adams - was een enorme Top10 hit in Spanje, Duitsland en België, stond in de Amerikaanse Top3 en behaalde de nummer 1 positie in Engeland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada voordat het in de unplugged-versie een groot succes werd in haar thuisland Nederland. Met dezelfde unplugged-versie schoot Do zelfs door naar de nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten.

Do ontving in 2003 een World Music Award voor Best Dutch Artist, scoorde een nummer 1 hit met  'Voorbij', het duet met Marco Borsato, was genomineerd voor een Edison, en werd tijdens de TMF awards 2004 uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal. Haar eerste single 'Real Good' werd een bescheiden succes. Dan wordt ze door Yanou en DJ Sammy gevraagd om een danceversie van 'Heaven' in te zingen, die in 2002 wereldwijd wordt uitgebracht als DJ Sammy & Yanou featuring Do. Haar debuutalbum was simpelweg getiteld Do. De rode draad tussen de songs is natuurlijk het karakteristieke, onmiskenbare stemgeluid van Do. U kunt Do ook met band boeken (meerprijs).

Op zoek naar een bekende artiest, zanger of zangeres voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Edsilia RombleyEdsilia RombleyEdsilia RombleyEdsilia Rombley