Gerard Joling

* Gerard Joling
* Bekende zanger
* Solo act 30 minuten
* Feest repertoire
* Topper!
* Geschikt als tussenoptreden of superfinale 
Tariefindicatie: op aanvraag

Informatie Gerard Joling

Gerard Joling als bekende artiest op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? Evenementenbureau Mijnpersoneelsfeest.nl zorgt ervoor! Gerard Joling is zanger, entertainer en presentator, maar vooral iemand die in de afgelopen twintig jaar duidelijk zijn eigen stempel heeft gedrukt op de showbizz. Gerard heeft er absoluut geen moeite mee om zijn eigen mening luid en duidelijk te verkondigen. Om Gerard Joling kan niemand meer heen, hij is een fenomeen. 'Gezellie, waar zijn de handjes?', is altijd de openingszin tijdens zijn optreden. En dan is de toon gezet.

Voor Gerard Joling kan het niet gek genoeg. Ondanks alle gekkigheid is er ook een serieuze kant aan Joling. Hij leeft mee met het verdriet van familie en vrienden, laat niemand in de steek en is zeker voor zijn moeder een zoon uit duizenden. En altijd weer dat onvoorstelbare enthousiasme als hij op de bühne staat, of het nou in een zaal met 100 man is of een openlucht optreden voor 5000 fans, Gerard Joling geeft zich voor de volle honderd procent. En aan stoppen denkt hij nog lang niet, integendeel, die agenda staat voorlopig nog propvol.

Op zoek naar een bekende artiest, zanger of zangeres voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Franklin BrownFranklin BrownFranklin BrownFranklin Brown