Franklin Brown

* Franklin Brown
* Bekende zanger
* Solo act 30 minuten
* Motown repertoire
* Super feestelijk
* Geschikt als tussenoptreden of finale 
Tariefindicatie: 2 sterren (solo)

Informatie Franklin Brown

Solo act
Franklin Brown als bekende artiest op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? Franklin Brown is een artiest met een schitterend stemgeluid, een geweldige uitstraling én de juiste swing vanuit de heupen. Maar ook een opmerkelijk komisch talent, een sympathieke persoonlijkheid en vooral een warm mens. Franklin Brown leeft voor zijn publiek, zoekt interactie met het publiek. Zijn solo act omvat 30 minuten spetterende motown hits!

Motown Show met 4 danseressen (tariefindicatie: 3 sterren)
Aangevuld met vier bloedmooie danseressen is de act superspectaculair en meer toegankelijk voor het grote publiek dan ooit. The Franklin Brown Dance Party zit boordevol soul, disco en motown. Sleutelwoorden zijn dan ook dynamisch, jong en toegankelijk, en niet alleen voor dames: de vier sexy dancing queens maken de show ook voor heren zeer aantrekkelijk!Het vijftal neemt het publiek mee terug naar de jaren '70. Een groot deel van het repertoire is herarrangeerd en klinkt vetter dan ooit. De half uur durende show is cool, sexy en dynamisch en brengt voor ieder wat wils. Dé finale-act om een avond swingend af te sluiten. Nu nog strakker, nog spetterender, nog opzwepender! Een Seventies party met Mister Powervoice Franklin Brown!

Op zoek naar een bekende artiest, zanger of zangeres voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Gerard JolingGerard JolingGerard JolingGerard Joling