Edsilia Rombley

* Edsilia Rombley
* Bekende zangeres
* Act 30 minuten
* Feestelijk repertoire
* Incl. 2 danseressen
* Geschikt als tussenoptreden of finale act
Tariefindicatie: 4 sterren

Informatie Edsilia Rombley

Een bekende artiest op uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Een uitstekende keuze is dan de bekende zangeres Edsilia Rombley! Sinds haar doorbraak bij de Nederlandse en Europese Soundmixshow in 1997 heeft de zangeres een flinke CV opgebouwd. In 1998 valt heel Nederland voor Edsilia Rombley's charmes als ze het Nationale Songfestival wint en later 4e wordt op de Europese editie met het nummer 'Hemel en Aarde'. Ze duikt de studio in en neemt in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis (Total Touch, Replay, Trijntje Oosterhuis) haar Engelstalige debuut 'Face To Face' op, waarna vele optredens volgen.

Er breekt een spannende tijd aan voor Edsilia Rombley : na haar deelname aan het immens populaire programma 'Dancing with the Stars' zal haar eerste Nederlandstalige album uitkomen. De plaat bevat prachtige Nederlandstalige luisterliedjes en een aantal stevigere uptempo songs. Nu is Edsilia Rombley klaar om de rest van Nederland met haar nieuwe repertoire te veroveren. Samen met twee danseressen en backing vocals brengt Edsilia Rombley een 30 minuten durende topact waarbij de hele zaal uit z'n dak zal gaan. Een echte aanrader!

Op zoek naar een bekende artiest, zanger of zangeres voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Franklin BrownFranklin BrownFranklin BrownFranklin Brown