Berget Lewis

* Berget Lewis
* Bekende zangeres
* Act 30 minuten
* Swingend repertoire
* Super feestelijk
* Geschikt als tussenoptreden of finale 
Tariefindicatie: 4 sterren

Informatie Berget Lewis

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia. Met als startpunt haar muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott en The Golden Earring uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een afgetekende overwinning van het muzikale tv programma ‘Just The Two Of Us’ met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende begin 2007 haar definitieve doorbraak.
 
Berget heeft zich ontwikkeld tot één van de beste en meest gevraagde zangeressen van ons land. Daarnaast was ze jarenlang dé jingle-stem voor radiozenders 3FM en 538 en vocaal verantwoordelijk voor een imposante reeks radio- en televisiecommercials. Tussen de vele optredens door legden Berget en producer Dutchflower de basis voor haar debuutalbum Finally dat in oktober 2007 werd uitgebracht en waarop o.a. Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en The Anonymous (Postman) hun medewerking verleenden. In maart 2008 opgevolgd door de hit Let Me See Ya Move, een verrassende productie van The Anonymous.

Op zoek naar een bekende artiest, zanger of zangeres voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl kent alle bekende artiesten van Nederland en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Zangeres DoZangeres DoZangeres DoZangeres Do