Partyband Action

* Partyband
* 7-mans formatie
* Allround repertoire
* Feestelijke uitstraling
* Inclusief techniek
* 3x 60 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 3 sterren

Beknopte omschrijving

Coverband Action! is een weergaloze band met een verrassend repertoire vol met lekkere hits, een hoog energieniveau en goede muzikanten. Een echte aanrader voor uw personeelsfeest of bedrijfsevenement! Samen met uw publiek bouwt coverband Action een optreden vakkundig op tot een grandioos feest. Coverband Action! speelt een aanstekelijke mix van pop, rock, Nederlandstalig en discohits. De nadruk ligt op de beste Eighties en Ninetees hits,  een uiterst dansbaar repertoire dus. Uiteraard worden ook de Golden Oldies van bijvoorbeeld The Beatles, Sam & Dave, en Rod Steward niet vergeten. Het repertoire brengt voor ieder wat wils: van swingend, via rustig naar lekker stevig. Van meedansen, via meezingen naar meespringen. Met Action! wordt uw personeelsfeest absoluut een succes!

Opbouw van de avond
Coverband Action! zal de avond geheel naar uw wensen vormgeven. Zo kunt u ervoor kiezen de avond rustig en intiem te beginnen met een sfeervolle easy listening set om vervolgens steeds verder de sfeer op te voeren. Ook is het mogelijk direct vanaf de eerste noot te 'knallen'. 

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Feestband BoomFeestband BoomFeestband Boom