Feestband Sonny's Inc

* Top Feestband
* 7-mans formatie
* Allround repertoire
* Uitbreiding mogelijk
* Inclusief techniek
* 3x 45 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 5 sterren

Beknopte omschrijving

Dit is absoluut een topper voor uw personeelsfeest of bedrijfsevenement. Een klasse band met allure en zeer hoge kwaliteit! Vijftien jaar geleden is Sonny's Inc. ontstaan op initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen te entertainen met zijn grote passie: MUZIEK!!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken. Muziek waarvan de mensen zo vrolijk werden dat zelfs het dak eraf zou gaan. Zo werd al snel een 7-mans topformatie geformeerd die vele kroegfeesten, bruiloften en zelfs koninklijke gelegenheden muzikaal tot hogere sferen bracht.  

Tegenwoordig wordt de band gevraagd voor optredens tijdens de grotere evenementen, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Is 7 mensen niet genoeg, dan kunt u Sonny's Inc uitbreiden met bijvoorbeeld Sonny's Angels (2 zangeressen), blazers en percussionisten.

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Feestband Boston Tea PartyFeestband Boston Tea PartyFeestband Boston Tea Party