Feestband De Juf

* Feestband
* 6-mans formatie + DJ
* Nederlandtalig e.d.
* Uitbreiding mogelijk
* Inclusief techniek
* 5x 60 minuten non-stop samen met DJ
Tariefindicatie: 2 sterren

Zoekt u vooral Nederlandstalige muziek voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? De Juf speelt de allerbeste Nederlandstalige hits van o.a. Marco Borsato, De Dijk, The Scene, Doe Maar, Boudewijn de Groot, Het Goede Doel en vele anderen. Naast het Nederlandstalige repertoire speelt De Juf ook Engelse rocksongs van o.a. Lenny Kravitz, Kane, Inxs, Keane en Robbie Williams. Dit wordt afgewisseld met een spetterend allround feestrepertoire van een DJ. Zo ontstaat een sprankelende mix van een meeslepende live band en een goede DJ. De Juf bestaat uit een zanger, saxofonist/zanger, bassist, drummer, gitarist en toetsenist.

DJ
De Juf brengt een avondvullende show van 5 uur samen met een allround DJ. Tijdens deze show wisselen de DJ en de band elkaar een aantal malen af zodat op vakkundige wijze samen met uw publiek het feest tot ongekende hoogte wordt gebracht. Tegen meerprijs kan de DJ ook vervangen worden door onze Music & Videoshow met DJ/VJ.

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Partyband Looking for CluesPartyband Looking for Clues