Feestband De Coronas

* Feestband
* 4-mans formatie
* Uitbreiding mogelijk
* Spelen verzoekjes
* Inclusief techniek
* Speelduur 3x 1 uur
Tariefindicatie: 5 sterren

Beknopte omschrijving

Alleen de Coronas spelen precies wat uw gasten op het personeelsfeest of bedrijfevenement willen... spelen wat de mensen zelf het liefst willen horen. Muzikaal entertainment op maat dus! En natuurlijk echt adembenemend goed. De leden van de Coronas zijn rasmuzikanten die alle vier hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Ze hebben alle vier de duizend-en-één hits vanaf de jaren zestig tot nu in de vingers en brengen dit in een avondvullende feestshow. Een optreden van de Coronas is altijd uniek en bijzonder en bevat een hoog entertainment gehalte. Iedere bezoeker mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen met behulp van de speakerscorner, live via de microfoon of via de verzoekjes post-its, en de Coronas spelen het. Bezield, enthousiast en beter dan goed. Uw personeelsfeest wordt gegarandeerd een groot succes!

Top entertainment
Een optreden van de Coronas is echter meer dan je favoriete muziek alleen. Want het zijn grappige mannen. Ze zijn gek op hun publiek en het publiek dus ook op hen. De Coronas praten, schmieren, schertsen, overdonderen en spelen ook nog het dak eraf.  

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Partyband TOFPartyband TOFPartyband TOF