Feestband Boston Tea Party

* Super Feestband
* 10-mans formatie
* Allround repertoire
* Uitbreiding mogelijk
* Inclusief techniek
* 3x 45 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 5 sterren

Beknopte omschrijving

Zoekt u een topband voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Dan bent u bij de Boston Tea Party aan het juiste adres. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met hits en veel medleys van bekende dance classics tot aan een hedendaags Top40 repertoire. De bandleden van de Boston Tea Party brengen het Feest der Herkenning met succes garantie voor een geslaagd personeelsfeest! Het tiental van de Boston Tea Party zorgt ervoor dat de dansvloer geen moment leeg blijft en het dak er met recht af gaat! Een spetterende driemans blazerssectie, een knallende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsevenement.

EXTRA: Boston Tea Party & Friends:
Wanneer u gebruik maakt van de Boston Tea Party kunt u het optreden uitbreiden met een special guests (bekende artiesten). Dan is het zeker dubbel feest ! Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse Friends live begeleidt. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Coverband De HeldenCoverband De HeldenCoverband De Helden