Feestband 48 Special

* Feestband
* '50 - '80 repertoire
* Ook onversterkt
* 4-mans formatie
* Inclusief techniek
* 4x 30 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 2 sterren

Beknopte omschrijving

Zoekt u voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest een geweldige feestband die niet teveel aanslag op uw budget pleegt? Dan is de feestband 48 Special echt iets voor u! Deze Gelderse combinatie staat voor muzikaal vermaak van het hoogste niveau. Het optreden is doorspekt met entertainment van de bovenste plank. Ze zorgen echt voor een geweldige feestsfeer. Deze feestband brengt muziekstijlen variërend van de jaren 50 tot de jaren 80 uitgevoerd met contrabas, gitaar, lichte percussie en meerstemmige zang. Evergreens, Sixties, bekende Rock & Roll nummers en echte meezing feestmuziek maken de sfeer.

De Compaenen
De bandleden kunnen ook onversterkt (akoestisch) worden ingezet. In dat geval is de naam De Compaenen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw open dag of familiedag. Naar wens kan geheel op maat een programma worden samengesteld.

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Coverband Bonetti MusicCoverband Bonetti Music