Coverband Roundabout

* Cover & Feestband
* 6-mans formatie
* Allround repertoire
* Uitbreiding mogelijk
* Inclusief techniek
* 4x 45 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 2 sterren

Beknopte omschrijving

Bent u voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement op zoek naar een band met internationale allure? Stop met zoeken, want u heeft 'm gevonden! Roundabout is een coverband uit Hasselt (België) die steevast voor een spetterend feest zorgt. Het repertoire omvat disco-, pop- & rock classics, evenals de laatste hits van vandaag de dag. Waar Roundabout zich van andere feestbands in onderscheidt is het hoge entertainment gehalte. Ze maken er echt een geweldig feest van! Roundabout weet zijn luisteraars te boeien. De combinatie van flexibiliteit in bezetting en repertoirekeuze, de hoge mate van technische perfectie en de uiterst scherpe prijs maken Roundabout tot een topper voor vrijwel elk personeelsfeest!

Bijzonderheden:
Maar er is meer! Roundabout is de enige coverband in de Benelux die u ook met een strijkkwartet kunt boeken! Ja, u leest het goed... met een strijkkwartet. Zo kunen zij bijvoorbeeld de avond  rustig inzetten met het strijkkwartet en naadloos overgaan naar het swingende repertoire met de volledige band. Ook zijn er mogelijkheden om een blazerssectie of een percussionist bij te boeken. Roundabout is uit te breiden tot een spetterende 14-koppige coverband!

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Partyband Shaky GroundPartyband Shaky GroundPartyband Shaky Ground