Coverband Bonetti Music

* Super Feestband
* Internationaal repertoire
* 6-mans formatie
* Uitbreiding mogelijk
* Inclusief techniek
* 4x 45 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 3 sterren

Beknopte omschrijving

Around the world with Bonetti Music! Bonetti De kracht van deze muzikanten is dat zij niet alleen hun vak, maar ook hun publiek zeer goed verstaan. Door hun enorme praktijkervaring en flexibiliteit maakten zij Bonetti Music tot een van de meest veelzijdige coverbands van dit moment. Bonetti Music maakt van ieder personeelsfeest of bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring. Bonetti Music speelt het repertoire dat u het liefst wilt horen. Geef vooraf de gewenste stijlen door en de band maakt er een internationaal spektakel van. Bezetting: 2 zangeressen, bas, drum, gitaar, toetsen. De bezetting is eventueel naar wens uit te breiden met een percussionist, een saxofonist en een trompettist.

Around the World...
Kies uit het enorme repertoire in maar liefst 11 talen en een veelvoud van stijlen zoals: Latin, Salsa, Grieks, Dance Classics, Arabisch, Turks, Spaans en nog veel meer!

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Coverband RoundaboutCoverband RoundaboutCoverband Roundabout