Coverband Agogo

* Top Feestband
* 6-mans formatie
* Allround repertoire
* Uitbreiding mogelijk
* Inclusief techniek
* 3x 60 minuten, kan naar wens worden uitgebreid
Tariefindicatie: 3 sterren

Beknopte omschrijving

Voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsevenement zoekt u vast een band die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creëert om op te dansen. Agogo is zo'n feestband. Gewapend met een zeer breed repertoire vol danceclassics en hits spelen zij drie swingende sets gevuld met herkenbare medleys en heerlijke dansmuziek. Hierbij is het muzikale niveau uitstekend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog. Agogo zorgt ervoor dat de dansvloer geen moment ongevuld blijft. Agogo speelt standaard met twee zangeressen, een gitarist, een toetsenist, een absoluut ‘groovende’ bassist en niet te vergeten een megastrakke drummer.

Agogo Deluxe:
Wilt u Agogo voor uw personeelsfeest in een grotere setting laten optreden? Dan wordt Agogo versterkt door haar blazerssectie de Horns Agogo. De blazerssectie bestaande uit saxofoon, trompet en trombone doen dit alles met een stijl en enthousiasme waar je U tegen zegt. Met deze uitbreiding kan uw feestavond gewoon niet meer stuk!

Feestband, partyband, superband of coverband nodig voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsevenement? www.mijnpersoneelsfeest.nl zorgt op uw evenement voor de juiste band!

Feestband 48 SpecialFeestband 48 SpecialFeestband 48 Special