Games en simulators

Ook op het gebied van games en simulators hebben we diverse amusement acts. Van Wii-games, spectaculaire ski- tot race simulators en van golfgames tot kleiduifschieten, dartmachines en nog veel meer. 

Ook kunnen we zorgen voor originele Virtual Reality Games. Het bijzondere van de virtual reality systemen zit in het driedimensionale karakter. Hierdoor ervaren de spelers dat ze lijfelijk in het spel aanwezig zijn. Waar tot nu toe bij ieder spel een afstand aanwezig was tussen de speler en het spel, plaatst Virtual Reality  de speler d.m.v. “de helm” er middenin. Afhankelijk van de opstelling kan men tegen de computer spelen, tegen elkaar of samen de strijd aangaan.

Het brede assortiment race- en sportsimulators bestaat uit autorace, motorrace, ski, jetski, snowboard, skateboard, mountainbike en bijvoorbeeld sportvissen. Bijzonder zijn ook onze indoor golf spelen.

De meeste Wii-games en simulator games liggen qua tarief in categorie B. De virtual reality games, golfsimulators en Wii games voor meerdere personen liggen veelal in tarief categorie C of D.

Creatief amusementCreatief amusementCreatief amusementCreatief amusementCreatief amusement