Magic amusement

 Table magic, mind leading, waarzegsters en bijvoorbeeld de goochelbar: een paar voorbeelden van magic amusement of side-acts voor uw personeelsfeest of themafeest. Er zijn nog veel meer amusement acts.

Magic Joe: Table magic and more

Joe is onze topper wanneer het gaat om table magic tijdens personeelsfeesten of bedrijfsfeesten. Joe staat bekend om zijn charme en verbluffende techniek, die hij verwerkt in wonderbaarlijke optredens. Deze magische entertainer betovert u door met kaarten, munten, balletjes, horloges en andere (geleende) alledaagse voorwerpen kleine wonderen te verrichten... en dat pal onder uw neus!
Tarief indicatie; categorie A

Goochel & Magic bar

In een rustig gedeelte van het feestruimte plaatsen wij een kleine sfeervolle mobiele bar. Hieraan kunnen 5 personen zitten en ca. 10-12 personen staan. Mr. Magic staat zelf achter de bar en vertoont daar zijn goocheltrucs. Na een minuut of 10-15 is de voorstelling afgelopen en wisselt het publiek. De bar wordt geleverd inclusief indirecte sfeerverlichting, 2 schemerlampjes en 5 barkrukken.
Tarief indicatie; categorie A

Waarzegster

Er zijn verschillende waarzegsters die voorspellen met Tarot kaarten. De gasten trekken een aantal kaarten in een bepaalde volgorde. Deze volgorde is bepalend voor de voorspelling. De kaarten worden 1 voor 1 uitgelegd door de waarzegster. Daarnaast zijn er waarzegsters die gebruik maken van astrologie en numerologie. Dit zijn eeuwenoude methodes, waarbij aan de hand van geboortedatum en tijd bepaalde parallellen worden gelegd tussen verleden, heden en toekomst. Uiteraard is handlezen ook mogelijk. Tarief inclusief speciale waarzegstertent (4 tot 5 uur aanwezigheid)
Tarief indicatie; categorie A

Mindleader

Sinds enige tijd heeft Joe zich toegelegd op het mentalisme. In een spectaculaire show van circa 30 minuten verbaast hij elke toeschouwer. Do you mind? is een interactief en onbegrijpelijk schouwspel, waarbij Joe zijn publiek de ongelimiteerde mogelijkheden van de geest laat zien.
Tarief indicatie; categorie C

Op zoek naar magic, waarzegster, illusie, tafelgoochelaar, table magic of illusionisten? www.mijnpersoneelsfeest.nl helpt u graag om het juiste amusement of side-act voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest te boeken.

Beleving amusementBeleving amusementBeleving amusementBeleving amusement