Foto amusement

Wij hebben diverse soorten foto amusement dat u tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsfeest kunt inzetten. Van onze digitale facelift en Paparazzo Enzo tot aan de nostalgische fotostudio en partypics.

Digitale facelift

Bij deze fotostudio worden uw gasten digitaal gefotografeerd. Daarna wordt de foto met de computer digitaal bewerkt. Omstanders kunnen de vorderingen op een groot flatscreen volgen. Uw gasten krijgen een full-color print van de foto als aandenken mee naar huis, terwijl alle foto's de dag erna ook via internet te downloaden zijn.
Tarief indicatie; categorie A

Paparazzo Enzo

Twee doldwaze animatie acteurs gaan verkleed als het duo Paparazzi Enzo de zaal in met een grote hutkoffer met allerlei rekwisieten. Zij maken leuke feestfoto's van uw gasten, die daarbij gebruik kunnen maken van een groot arsenaal pruiken, brillen, boa's en dergelijke. De dag na het feest kunnen uw gasten deze bijzondere foto's via internet downloaden of als e-card aan vrienden versturen.
Tarief indicatie; categorie B

Nostalgische fotostudio

Onze nostalgische fotograaf Bertolusci maakt op uw evenement de mooiste ouderwetse foto's. Voorzien van een echte antieke camera en leuke entourage spoort hij uw gasten aan om vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledij aan te trekken. Aansluitend wordt de foto sepia afgedrukt en als aandenken meegegeven. Ook deze foto's zijn de dag na het feest op internet te downloaden. Tegen meerprijs is zelfs een fraaie passe-partout met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam te leveren.
Tarief indicatie; categorie A

Partypics

Een fotograaf loopt gedurende het feest rond en maakt de leukste partypics van u en uw gasten. Tevens zorgt de fotograaf voor een aantal sfeeropnames van het totale feest. De dag na het evenement kunnen uw gasten via internet de foto's downloaden of als e-card aan vrienden of familie versturen. Partypics is ook mogelijk met een echt topmodel als fotograaf (meerprijs).
Tarief indicatie; categorie A

Genoeme tarieven zijn exclusief BTW en vervoerskosten en gebaseerd op 4 tot 5 uur aanwezigheid. Op zoek naar ludiek foto amusement of side-acts voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of feestavond? www.mijnpersoneelsfeest.nl heeft diverse mogelijkheden.

Games en simulatorsGames en simulatorsGames en simulatorsGames en simulators