Creatief amusement

Ook wanneer het gaat om creatief amusement voor uw personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze site geven wij u alvast een paar voorbeelden van creatieve side-acts voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest.  

Paint in

Schilderen is een avontuur, je kunt van tevoren nooit precies zeggen wat het gaat worden en dat is ook het mooie van schilderen. Dat is ook precies de reden dat de gebroeders IJsbrandt en Gerbrandt Juttepeer, beiden afgestudeerd aan de kunstacademie te 's Hertogenbosch, de gasten op aangename wijze begeleiden bij hun schilderavontuur. De kunstenaars zorgen er zelf voor dat de kunstwerken ook daadwerkelijk uit de verf komen, en het aanzien meer dan waard zijn.
Tarief indicatie; categorie C

Digitale graffiti

Met deze act hebben uw gasten een unieke kans zelf een keer met graffiti bezig te zijn. Deze act is volledig digitaal en u heeft dus geen hinder van verfluchten of spatters op de vloer! Doordat de Graffiti Wall een multitouch applicatie is kunnen er meerdere mensen tegelijkertijd tekenen. Het resultaat is niet belangrijk, het gaat vooral om de beleving, en samen lol hebben!
Tarief indicatie; categorie D

Karikatuur tekenaar

Mijnpersoneelsfeest.nl werkt met een aantal zeer getalenteerde tekenaars die in staat zijn binnen enkele minuten met een aantal lijnen een goed gelijkende karikatuur op papier te zetten. Natuurlijk mogen de mensen deze originele tekening mee naar huis nemen als blijvende herinnering aan uw feestavond. De sneltekenaar kan in iedere gewenste outfit op uw personeelsfeest verschijnen.
Tarief indicatie; categorie A

Overigens hebben we ook de digitale versie van de karikatuur tekenaar. Het tarief van deze digitale versie ligt hoger (categorie C).

Op zoek naar origineel amusement of side-acts voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl helpt u graag met het vinden van het juiste randamusement voor uw feestavond.

Magic amusementMagic amusementMagic amusementMagic amusement