Beleving amusement

Op zoek naar bijzonder beleving amusement of side-acts voor uw personeelsfeest? Wat dacht u bijvoorbeeld van de partymassage, de aroma therapie, de dream machine of de oxygenbar c.q. zuurstofbar?

Partymassage

In de feestruimte creëren wij een massagestudio voorzien van professionele massagestoelen. Ervaren masseurs geven uw gasten in circa 7 tot 10 minuten een heerlijke partymassage door de kleding heen. Ontspannen hoeft u bij deze act niet, want dat gebeurt vanzelf. De tariefindicatie is gebaseerd op de inzet van 2 masseurs. Dit kan uiteraard geheel naar wens worden uitgebreid.
Tarief indicatie: catergorie C

Aroma Therapie

Aromatherapie is het therapeutisch inzetten van aroma's ter ondersteuning van de gezondheid en het welbevinden van de mens. Aromatherapie op uw evenement is daarnaast ook vooral een genot voor de neus, informatief en veel fun. Onze therapeute creëert ter plekke aroma's voor uw gasten, die zij niet alleen op dat moment kunnen ervaren maar ook meekrijgen in een klein flesje met uiteraard tips hoe men dit kan gebruiken.  De keuze of het een ontspannend, opwekkend, anti-hoofdpijn, anti-spierpijn, huidverzorgend of misschien wel een sensueel aroma moet worden ligt geheel bij de gast!! 
Tarief indicatie: catergorie B

Dream machines

De droommachine neemt u mee uit uw stressvolle bestaan! Het is tijd voor ruimte en rust in uw hoofd! Door speciale bril met LED-lichtjes en koptelefoon pakt  u een licht en geluidsfrequentie, die op elkaar afgestemd zijn. U krijgt trillingen door uw ogen en oren plus lichtflitsen en geluid. Binnen enkele minuten waant u zich in een andere dimensie. De droom-machine brengt u door verschillende stadia: u gaat onder meer mediteren, ontspannen, en visualiseren. Deze dream flight is uniek door haar stimulerende en inspirerende werking. De tarief indicatie is gebaseerd op 2 machines.
Tarief indicatie: catergorie C

Oxygen Bar / Zuurstof bar

The Oxygenbar is dé plek om even heerlijk te ontspannen en zuurstof als welzijnsproduct tot je te nemen. Neem plaats aan de zuurstofbar en ervaar zelf wat zuurstof met u doet. Zuurstof is energie! Pure zuurstof of met een heerlijk toegevoegd aroma. Door het consumeren van extra zuurstof (in een sessie van ongeveer 12 minuten) herstelt uw lichaam sneller na inspanning. Zuurstof heeft een verlichtende werking voor lichaam en geest, denk daarbij aan een fitter gevoel, méér energie en een verhoogd concentratievermogen. Onze zuurstofbar is een echte eyecatcher, een niet te missen item op uw personeelsfeest of bedrijfsfeest.
Tarief indicatie: catergorie C

Op zoek naar bijzonder belevingsamusement of beleving side-acts voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl helpt u graag met het vinden van het juiste amusement voor uw feestavond.
 

Beauty amusementBeauty amusementBeauty amusementBeauty amusementBeauty amusementBeauty amusement