Beauty amusement

Heeft u een feestavond waar veel dames worden verwacht? Kijk dan eens naar ons beauty amusement. Diverse side-acts die alles te maken hebben met beauty. Er zijn vele mogelijkheden zoals nail-art, henna tattoo, hairdresser, metamorfose e.d..

Nail-art

Maak echte blikvangers van uw handen middels een bezoekje aan onze nail artist! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt of voorzien van een stijlvolle french manicure en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals glitterpoeder, swarovski steentjes, sterretjes en stripers. Indien een nagel lang genoeg is kan er ook een nagelpiercing worden aangebracht.
Tarief indicatie: catergorie A

Masters of Beauty

Met hun blinkende föhns in de aanslag wachten deze vier beauty specialisten u gretig op. Nicky, Kay, Kevin en Johnny zijn perfectionisten. In hun hagelwitte haarstudio staan vier comfortabele stoelen uitnodigend klaar voor eenieder die de ultieme schoonheid nastreeft. Dames zijn natuurlijk welkom maar ook de heren vallen bij de vier boys wel heel erg in de smaak! Met vaardige hand, een bloem, een lintje, een beetje lak en een likje gel verandert het viertal elk kapsel in een waar sieraad voor het hoofd. 
Tarief indicatie: catergorie E

Sixties Hairstudio

Deze knappe kappers richten zich op de haardracht uit de jaren zestig. Zonder enige moeite toveren zij elk kapsel van zowel man als vrouw om in een vetkuif, suikerspin of vogelnestje. Hierbij maakt men gebruik van gel, wax, brillantine, haarlak en glansproducten. Voor de dames worden er bovendien haarversieringen meegenomen.
Tarief indicatie: catergorie B

Henna Tattoo Studio

Een groot succes tijdens elk evenement is onze tattooshop. Er werken bij ons verschillende tattoo-artiesten die de gasten voorzien van kunstwerkjes op armen, bovenlijf, benen en handen. Er wordt gewerkt met speciale stiften. De afbeeldingen verdwijnen binnen afzienbare tijd.
Tarief indicatie: catergorie A


 

Animatie amusementAnimatie amusementAnimatie amusementAnimatie amusementAnimatie amusement