Animatie amusement

Animatie acteurs... ze komen gedurende uw feestavond meerdere malen tevoorschijn waarbij ze telkens andere typetjes brengen. Van de hostesses tot de schele obers en van de buurtjes tot de toiletdames Annie en Lenie... hilariteit alom!

Animatieduo Henk en Diana (ADHD)

Henk en Diana zijn de toppers van Mijnpersoneelsfeest.nl. Ze hebben diverse animatie acts en zijn te boeken als solo act of duo act. Daarnaast kan Henk ook worden geboekt als ceremoniemeester of showmaster. Gedurende de avond worden er circa 3 typetjes gebracht.
Tarief indicatie solo act: catergorie A
Tarief indicatie duo act: catergorie B

Overal Theater

Dirk Jan en Hans zijn twee 'oude bekenden' van Mijnpersoneelsfeest.nl. Al jaren lang hebben zij menig bedrijfsfeest of personeelsfeest voorzien van de meest uiteenlopende animatie acts. Indien gewenst kunnen Dirk Jan en Hans ook muzikale acts brengen, waarbij ze met gitaar en ukkulele tussen het publiek doorlopen.
Tarief indicatie: catergorie B

Leone & Co.

Leo Schol is een mime animatie-acteur bij uitstek. Met zijn neus in de wind weet hij de gasten te verrassen door in steeds wisselende gedaantes onverwachts op te duiken, waardoor uw gasten telkens even op het verkeerde been worden gezet. In zijn acts vindt hij direct contact met zijn publiek. Met een link naar de pantomime leidt dit vaak tot verrassende acties. Iedere act is weer een unieke ervaring. Leone is ook als duo te boeken.
Tarief indicatie solo: catergorie B

Op zoek naar originele en hilarische animatie act of side-act voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? www.mijnpersoneelsfeest.nl heeft de beste animatie acteurs voor u geselecteerd.
 

Overig amusementOverig amusementOverig amusementOverig amusement