Entertainment

Ben je op zoek naar entertainment of amusement voor jullie personeelsfeest? Op onze site geven we je alvast wat voorbeelden. Bel of mail ons voor specifieke informatie voor het personeelsfeest dat jullie organiseren. 

    Feestonderdelen voor het personeelsfeest

In de loop der jaren hebben wij vele honderden acts en amusementonderdelen voorbij zien komen. Laat ons jullie wensen weten en wij komen met een verrassend voorstel. Wil je direct contact? Bel ons op 010-7504403.

Liever een evenementenbureau inschakelen? Bel dan ons zusterbedrijf, Advance Events Evenementenorganisatie.

Nieuws

Kerstfestival als bedrijfsfeest 01-09-2018

wil je dit keer eens iets heel anders als invulling van het kerstfeest of eindejaarsfeest? Bekijk dan de mogelijkheden van het Kerst Festival of Winter Festival eens. Ga naar https://www.festivalophetbedrijf.nl/kerst-festival-op-eigen-locatie/ en stel met de festival bouwstenen je eigen festival samen. 

Lees meer

Festivals op het bedrijf helemaal hot! 16-05-2018

De laatste tijd zijn Festivals die voor en door het bedrijfsleven gehouden worden enorm in trek. In plaats van een barbecue is er het foodtruckfestival en in plaats van de familiedag het familiefestival. Of wat dacht je van het zomerfestival Summer Vibes of het Kerstfestival Winter Wonderland. Het zusterbedrijf

Lees meer

Personeelsfeest organiseren met Advance Events 13-05-2018

Wil je een onvergetelijk personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar originele ideeën en unieke feestlocaties? De feestspecialisten van Advance Events helpen je graag om van jullie personeelsfeest ook een grandioos succes te maken. Ga voor meer feestinformatie naar https://www.advance-events.nl/personeelsfeest-organiseren

Lees meer