Entertainment

Ben je op zoek naar entertainment of amusement voor jullie personeelsfeest? Op onze site geven we je alvast wat voorbeelden. Bel of mail ons voor specifieke informatie voor het personeelsfeest dat jullie organiseren. 

    Feestonderdelen voor het personeelsfeest

In de loop der jaren hebben wij vele honderden acts en amusementonderdelen voorbij zien komen. Laat ons jullie wensen weten en wij komen met een verrassend voorstel. Wil je direct contact? Bel ons op 010-7504403.

Liever een evenementenbureau inschakelen? Bel dan ons zusterbedrijf, Advance Events Evenementenorganisatie.

Nieuws

Festival als personeesfeest 01-01-2019

Wil je een festival als invulling van jullie personeelsfeest? Dan kan je terecht op de website www.festivalophetbedrijf.nl  Hier kun je door middel van event-bouwstenen zelf je eigen festival samenstellen! 

Lees meer

Kerstfestival als bedrijfsfeest 01-09-2018

wil je dit keer eens iets heel anders als invulling van het kerstfeest of eindejaarsfeest? Bekijk dan de mogelijkheden van het Kerst Festival of Winter Festival eens. Ga naar https://www.festivalophetbedrijf.nl/kerst-festival-op-eigen-locatie/ en stel met de festival bouwstenen je eigen festival samen. 

Lees meer

Festivals op het bedrijf helemaal hot! 16-05-2018

De laatste tijd zijn Festivals die voor en door het bedrijfsleven gehouden worden enorm in trek. In plaats van een barbecue is er het foodtruckfestival en in plaats van de familiedag het familiefestival. Of wat dacht je van het zomerfestival Summer Vibes of het Kerstfestival Winter Wonderland. Het zusterbedrijf

Lees meer