Privacy

Privacy Statement

Mijnpersoneelsfeest.nl is actief in de organisatie, productie, creatie en uitvoering van:

Personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes.

U kunt ons inschakelen voor de volledige organisatie, maar indien gewenst doen wij slechts enkele onderdelen van uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of personeelsuitje die u wilt uitbesteden.

Op onze website houden we bij welke pagina's vaak bezocht worden. We doen dit zonder persoonlijke gegevens van de bezoekers bij te houden. We houden ons hierbij natuurlijk aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Bij de organisatie van personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en personeelsuitjes, staan de wensen van onze opdrachtgever altijd centraal. Opdrachtgevers kunnen een keuze maken uit maatwerk evenementen of bestaande themafeesten, bedrijfsuitjes of feestthema's die hun succes bewezen hebben.

Op deze website worden zonder de identificatie van bezoekersgegevens, deze gegevens bijgehouden, zoals welke pagina's het meest bezocht worden, de tijd dat u op een pagina blijft en dergelijke. Met deze gegevens proberen wij onze website verder te optimaliseren voor de gebruikers.

Op de site van www.mijnpersoneelsfeest.nl treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites die te maken hebben met de organisatie van personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en personeelsuitjes. Mijnpersoneelsfeest.nl kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

www.mijnpersoneelsfeest.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: januari 2013

Adresgegevens

Telefoon 010–7504403
E-mail info@mijnpersoneelsfeest.nl

Bezoekadres:
Mijnpersoneelsfeest.nl 
Van Nelle Fabriek 
Van Nelleweg 1 
3044 BC ROTTERDAM