Zakelijke familiedag The Family Funday

De zakelijke familiedag The Family Funday is een leuk en zeer gewaardeerd alternatief voor het personeelsfeest. Bij dit evenement wordt ook de familie van uw medewerkers betrokken. Met het feestidee Family Fun Day presenteren wij een geweldige Familiedag, Open Huis of Open Dag voor uw gasten.

Omschrijving familiedag Family Fun Day

Samen met u creëren we een maatwerk programma waarin uw bedrijf de hoofdrol speelt. We bedenken puzzeltochten door het bedrijf, creëren een gezellig familieplein met tal van culinaire traktaties zoals hotdogs, hamburgers, suikerspinnen en popcorn, we plaatsen een poffertjeskraam en gaan rond met ijsco's. Daarnaast zorgen we voor divers amusement voor jong en oud, zoals: springkussens, een kidscorner, een schminkstand, blikgooien, een draaimolen, shooting gallery, computergames e.d.

Daarnaast zorgen we voor passend entertainment variërend van een DJ of een coverband tot een optreden van Guus Meeuwis of de kindergroep K3. De mogelijkheden zijn echt onbeperkt. Ook alle overige zaken zoals EHBO, beveiliging, hospitality, facilitair en dergelijke worden door ons tot in de kleinste details geregeld. Het familiegevoel komt gedurende dit evenement absoluut naar voren!

Voorstel voor uw familiedag ontvangen? Klik hier

De Family Fun Day is mogelijk vanaf 100 gasten en is vooral bedoeld voor ontvangst in uw eigen bedrijfspand. Indien nodig zorgen wij voor partytenten en/of aankleding van uw magazijn. De Family Fun Day kan ook vormgegeven worden in bijvoorbeeld een pretpark. 

Het Vier Seizoenen FeestHet Vier Seizoenen FeestHet Vier Seizoenen FeestHet Vier Seizoenen FeestHet Vier Seizoenen FeestHet Vier Seizoenen Feest