Trendy Club Party

Het personeelsfeest van de 21ste eeuw! We nemen uw gasten mee naar een moderne en uiterst trendy disco annex club waar men 5 uur lang volledig uit z'n dak kan gaan op heerlijke dance- and clubmusic of lekker kan relaxen in de 21th Century Lounge. Een ideaal feestidee wanneer u veel jonge gasten verwacht. Op dit bedrijfsfeest zijn het amusement en catering trendy en verrassend.

Omschrijving personeelsfeest

Een personeelsfeest dat het vooral bij jong publiek erg goed doed! Veelal wordt er vooraf gekozen voor een bepaalde kleur die centraal staat: bijvoorbeeld the white, black of purple edition. In zo'n geval wordt de dresscode daarop afgestemd. Het is een bijzonder gezicht wanneer al uw medewerkers in dezelfde stijl gekleed op het evenement verschijnen. Het ontvangstdrankje wordt geserveerd in glazen reageerbuisjes en de borrelhapjes zijn allemaal als trendy live-cooking gerechtjes vormgegeven. Na een spectaculaire full-color lasershow gaat de feestavond van start.

De DJ zorgt voor moderne dancemusic waarbij de VJ zorgt voor bijpassende beeldanimaties. Gedurende de avond kunnen uw gasten gebruik maken van divers randamusement, zoals bijvoorbeeld de zuurstofbar, de dreammachine, de partymassage en dergelijke.

Ook kan men tijdens dit bedrijfsfeest even tot rust komen in de 21th Centrury Lounge. Op comfortabele relaxbanken en zitkussens geniet men van de prachtige rustgevende ambiance met loungemuziek, een geurenmachine en led-verlichting. Beleving tot in de kleinste poriën!

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 100 gasten.  

Ik hou van Holland Feest - Typisch HollandsIk hou van Holland Feest - Typisch HollandsIk hou van Holland Feest - Typisch HollandsIk hou van Holland Feest - Typisch HollandsIk hou van Holland Feest - Typisch Hollands