Seventies and Eighties Party

Hét personeelsfeest dat aanslaat bij jong en oud! We gaan terug naar de Seventies and Eighties! Afropruiken op, wijde pijpen broeken aan en dansen maar! Een geweldig themafeest waarin naast de discoshow ook vele amusement onderdelen aan toe te voegen zijn!

Omschrijving personeelsfeest 

Thuis begint de discofever al te kriebelen. Uw gasten zijn namelijk in het fraaie uitnodigingstraject gevraagd om verkleed te komen! Een pruik of peace button is al voldoende, maar u zult zien dat menigeen zich volledig zal uitleven in zijn of haar kledingkeuze. Niet voor niets is er vanavond een officiele Dress to Impress Award uitreiking.

De feestzaal is een kopie van Studio 54, de plek van het discotijdperk ooit begon! Vanzelfsprekend ontbreken de bekende verlichte dansvloer, evenals de spiegelbollen niet. U kunt voor dit feest kiezen voor een DJ met een echte Disco Inferno Show. U kunt ook kiezen voor de Saturday Night Fever Music & Videoshow, waarbij de DJ tevens VJ is. Hij draait niet alleen de allerbeste muziek uit de seventies, maar vertoond daarbij tevens de originele videoclips. Eén ding is zeker... de dansvloer zal de hele avond vol staan.

Er is ook volop amusement dat u bij dit feest kunt inzetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een henna tattoo shop, een fotostudio waarbij uw gasten in een echt retro decor op de foto gaan of een originele jaren '70 kapsalon?  Ook de bekende "Love Corner" mag uiteraard op dit feest niet ontbreken! Ook de catering wordt volledig op het thema aangepast. 

Sing and Swing PartySing and Swing PartySing and Swing PartySing and Swing Party