Swinging Piano Party

Bij dit personeelsfeest of bedrijfsfeest draait alles om toetsen virtuozen en pianos. Zij staan echt in de spotlights! Het Swinging Piano's concept is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept dat al jaren een enorme hit is in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Dit is de ultieme piano party die geheel naar wens is samen te stellen. U vraagt, zij spelen!

Omschrijving Swinging Piano Party

Twee fantastische pianisten-entertainers aan enorme vleugels en een drummer spelen alles wat uw gasten wensen. Een avondvullend programma vol met spektakel, humor en fantastische muziek! Razendsnelle vingers, opzwepende ritmes, puur entertainment toewerkend naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek 't het liefst hoort en ziet.Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs in uw eigen bedrijfspand

Bent u geïnteresseerd in dit geweldige feestconcept voor uw personeelsfeest? Vraag een vrijblijvende offerte aan, en maak kans op een gratis uitnodigingstraject of feestwebsite. U kunt ons ook bellen via 010 - 7504403.

Diverse mogelijkheden voor de Swinging Piano Party


Er zijn diverse mogelijkheden voor de invulling van uw personeelsfeest. Mijnpersoneelsfeest.nl werkt samen met de beste pianoconcepten van Nederland. Van de Great Piano Show en de Duelling Piano's tot de Booming Piano's en Crazy Piano's. Afhankelijk van uw feest en budget, adviseren wij u over de juiste invulling voor uw personeelsfeest.

Chique ClassiqueChique ClassiqueChique ClassiqueChique Classique