Sing and Swing Party

Vrijwel iedereen is bekend met programma's zoals Het Swingpaleis en De Heren Van Amstel. Mijnpersoneelsfeest.nl heeft gebaseerd op deze twee concepten een super swingend themafeest ontworpen, waarbij u samen met uw collega’s kunt meezingen en dansen op de muziek die u zelf het liefst wilt horen. En allemaal live gespeeld en live gezonden! Tijdens de avond kunt u zelf het repertoire bepalen. Er is volop interactie met het publiek. My request is…

Omschrijving personeelsfeest 

Dit is een personeelsfeest als nooit te voren! Op het podium staat een wel heel bijzondere feestband. Het is een combinatie tussen een superband en Crazy Piano's... De band bestaat uit een pianist/entertainer achter een grote vleugel, een drummer, een bassist, een zanger en een zangeres. Tijdens het feest schrijft u op een ‘My Request’ bierviltje welke nummers u wilt horen en geeft dit af bij de bandleider. Kort daarna kunt u heerlijk dansen en meezingen met het nummer dat u zojuist heeft aangevraagd!

Het is een bijzonder succesvol muzikaal entertainment concept en uitstekend geschikt voor personeelsfeesten! Er is geen vast repertoire, geen van tevoren bekend programma, maar wel vijf geweldige, dynamische en vooral met veel plezier spelende muzikanten. Tijdens dit personeelsfeest spelen de muzikanten niet vóór, maar mét het aanwezige publiek samen. Sing and Swing... de titel zegt al voldoende!

 Muziek, zang en show waar de vonken vanaf vliegen! U vraagt, wij draaien. Uiteraard is het muzikale team uit te breiden met allerlei amusement en side-acts. Van casino tot fotostudio en van party massage tot de zuurstofbar.

Dit personeelsfeest is te boeken vanaf minimaal 100 gasten en kan zowel in uw eigen locatie als in een externe feestlocatie plaatsvinden.

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Terug naar de homepage: www.mijnpersoneelsfeest.nl. Relatie evenement organiseren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van ons organisatiebureau.

Gala of the StarsGala of the StarsGala of the StarsGala of the StarsGala of the Stars