Asian Party - 1001 Nacht

Geen ander gebied zorgt voor zoveel groei als Azië. Ook voor ons Europeanen worden de groei landen in Azië steeds belangrijker. Mijnpersoneelsfeest.nl brengt u een bedrijfsevenement of personeelsfeest waarin de bekendste landen uit Azië een rol spelen. Tijdens de feestavond maken we een reis langs het mooiste dat Azië ons te bieden heeft. The Asian Party of 1001 Nacht... een sprookjes achtige avond.

Omschrijving personeelsfeest

Een personeelsfeest in Aziatische sferen! Als uw gasten binnenkomen is meteen duidelijk waar we ons bevinden: Azië! We ontvangen uw gasten met feestelijke Asian cocktails en bijzondere lekkernijen. Gedurende de inloop zorgt Asian DJ Safri voor bijzondere muziek uit India, waarbij ook de bekende Bollywood nummers voorbij komen. Op de grote projectieschermen laten we fantastische foto's zien uit Azië, afgewisseld met originele Bollywood videoclips. Vervolgens kan de avond worden geopend met één van de vele Asian dansshows.

Culinair is dit personeelsfeest echt een feest! Op de Asian Food Market kunnen uw gasten kennismaken met typische streekgerechten. Gedurende het feest kunnen uw gasten de toekomst laten voorspellen bij de waarzegster of een bezoekje brengen aan Mrs. Asian Tattoo. Ook bijzonder is de Fakirshow of de "meet & greet" met de tijgerphyton. Er zijn nog tal van andere amusement onderdelen waarmee u dit personeelsfeest of bedrijfsfeest verder kunt uitbreiden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 150 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat.

Trendy Club PartyTrendy Club PartyTrendy Club PartyTrendy Club PartyTrendy Club Party