Personeelsfeest in eigen pand

Een bedrijfsfeest of personeelsfeest in uw eigen bedrijfspand of op uw eigen locatie is een unieke ervaring. Het eigen bedrijf heeft meer mogelijkheden dan u zich kunt voorstellen. Voor uw personeelsfeest creëren wij in uw bedrijfslocatie, magazijn, fabriekshal of loods een feestelijke ambiance, inclusief decoraties, sfeerverlichting, techniek, partycatering, amusement, artiesten, entertainment en dergelijke. Laat u verrassen!

Personeelsfeest in eigen bedrijfspand

U wilt een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren in uw eigen bedrijfspand of op uw eigen locatie? Afgestemd op uw wensen maken wij een 'plan op maat'. Met behulp van visuele sfeerimpressies geven wij u vooraf een indruk van de look and feel van uw bedrijfsfeest op eigen locatie. Uiteraard wordt aan alles gedacht, van het meubilair tot aan de catering. Het zal u en uw gasten tijdens het personeelsfeest in uw eigen bedrijfspand aan niets ontbreken.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw personeelsfeest in uw eigen pand verder toe te lichten. Aansluitend komen wij, afgestemd op uw wensen, met een verrassend voorstel voor een onvergetelijk personeelsfeest in uw eigen bedrijfspand. 

Voorstel op maat ontvangen? Klik hier

Kick-off & TeambuildingKick-off & TeambuildingKick-off & TeambuildingKick-off & TeambuildingKick-off & Teambuilding