Hot Summer Night of Zomerparty

Hot Summer Night is een heerlijk dansfeest voor de zomeravonden. Ideaal voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest voor kleinere groepen. Vaak vormt een beachclub of een buitenpaviljoen het decor van dit feest. Heerlijke cocktails, een uitgebreide barbecue, swingende muziek... in één woord: geweldig!

Omschrijving personeelsfeest

Speciaal voor uw personeelsfeest Hot Summer Night zoeken we een gezellige buitenlocatie bij u in de regio. Een strandclub, een paviljoen aan een meer, een locatie midden in het bos... er zijn vele mogelijkheden. Bij aankomst worden uw gasten ontvangen met een heerlijke zomercocktail en verrassende appetizers.

De DJ zorgt voor gezellige inloopmuziek waarbij tevens allerlei zomerse VJ animaties worden vertoond. Na de welkomstspeech wordt het barbecuebuffet geopend. Pikant gemarineerde spare-ribs, malse saté en zomerse spiezen, er is werkelijk voor ieder wat wils.

Daarna gaat de Hot Summer Night Music & Videoshow van start en wordt het swingen geblazen op de dansvloer. Tussendoor kan men de Tropical fotostudio bezoeken of een bijzondere tatoeage laten zetten bij de Henna tattoo shop. Het programma is uit te breiden met bijvoorbeeld de Hot Summer Night showdancers, een Salsa workshop, een limbodanswedstrijd en nog veel meer.

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest, strandfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 75 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat.

Beachparty of strandfeestBeachparty of strandfeestBeachparty of strandfeestBeachparty of strandfeest