Gala of the Stars

Voel u voor één avond een wereldster en geniet samen met uw collega’s van een sfeer waarin dromen werkelijkheid kunnen worden. Een personeelsfeest of bedrijfsfeest vol glitter & glamour, muziek en dans. De uitreiking van de Company Awards, waar u in de weken voor het feest uw collega’s voor kunt opgeven, is een ludiek hoogtepunt van dit wervelend themafeest. En de genomineerden zijn…

Omschrijving personeelsfeest

Bij dit personeelsfeest is de feestruimte omgetoverd tot een stijlvol Hollywood theater. Langs de rode loper vechten fans en fotografen om een glimp van u op te vangen. Na een stijlvol aperitief neemt u plaats tussen de andere celebs. Het is tijd voor een spectaculaire openingsact. Als daarna de buffetten open gaan is het time to socialize en elkaar te complimenteren met de voortreffelijke kledingkeuze. 

Na een wervelend optreden van de danseressen volgt halverwege de feestavond de uitreiking van de Awards. Wie zijn de genomineerden en wie gaan er met de felbegeerde Awards naar huis? Na de spannende uitslag gaat u helemaal los tijdens de swingende afterparty. De avond wordt afgesloten met een bijzonder optreden van een heuse Hollywoodster. VIP of niet, dit was een absoluut hoogtepunt.

Een alternatieve titel voor dit feest is "Het Sterrenfeest!". Uw gasten zijn de Sterren van de avond. Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 100 gasten.

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat.

Swinging Piano PartySwinging Piano PartySwinging Piano PartySwinging Piano Party