Cuba Party

Bij dit Cubaanse personeelsfeest maakt u kennis met de rijkdommen van de Cubaanse muziek, cultuur en keuken. Cuba tot in je poriën. Waar je ook kijkt zie je Cubaanse decors en decoraties waarbij Latijns-Amerikaanse sferen de boventoon voeren. Een bijzondere en zeer verrassende feestavond die het zomergevoel zeker naar boven zal brengen!

Omschrijving personeelsfeest

Een themafeest waarin Cuba de hoofdrol speelt. Een personeelsfeest om nooit meer te vergeten! Bij binnenkomst wordt u verrast met een heerlijke Cubaanse cocktail en smakelijke Cubaanse appetizers. De openingsact van de feestavond is een bijzondere Cubaanse showdans, waarna de Cubaanse band De Zwarte Traan het podium in bezit neemt. Bandleider Jorge Martínez Galán en zijn compañeros vertolken niet alleen het populaire repertoire van de Buena Vista Social Club, maar ook andere bekende nummers. Tussendoor zorgt de DJ voor hedendaagse muziek. Vanavond kan er dus niemand stil blijven zitten, en er wordt volop gedanst.

Uitblazen kunt u bij het overheerlijke Cubaanse buffet. Gedurende de feestavond kunt u trouwens de originele film van Buena Vista Social Club volgen op het grote beeldscherm, terwijl de DJ bekende Cubaanse muziek draait. Er is nu eenmaal geen ontkomen meer aan: dit wordt een authentiek Cubaanse avond con sabor! Een personeelsfeest of bedrijfsfeest waarmee u uw gasten zeker zult verrassen!

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 125 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat.

Maffia Party Maffia Party Maffia Party Maffia Party Maffia Party