Black and White Party

The Black and White Party... dat is de titel van dit eigentijdse Glitter and Glamour themafeest! Een personeelsfeest waarbij de chique tint zeker niet zal ontbreken. Uw gasten zijn tijdens deze feestavond gekleed in ‘Black and White’. Wij zorgen ervoor dat de avond verrassend en onvergetelijk wordt. Een bedrijfsfeest dat men niet snel zal vergeten! 

Omschrijving personeelsfeest

Uw gasten worden vanavond aangenaam verrast door de prachtige trendy Black and White inrichting. De band, natuurlijk in zwart-witte kleding, zorgt tijdens dit personeelsfeest voor een waar muziekspektakel! Na de openingsceremonie barst het feest in alle hevigheid los en ondertussen presenteert de VJ diverse Black, White and Beautiful foto’s en animaties.

Ook op culinair gebied kan er volop genoten worden! Smakelijke appetizers, trendy amuses, live-cooking en bijvoorbeeld de chocoladefontein. Tussendoor kan men deelnemen aan de diverse amusement onderdelen zoals de onderdelen op de beautystreet, de Black and White stoelmassage of meedoen met het levend schaakspel.

Ook kan men tijdens dit personeelsfeest of bedrijfsfeest terecht bij de Black and White fotostudio, waar u met allerlei Beautiful Glitter and Glamour attributen op de foto gaat. De finale kan worden verzorgd door het bekende damestrio Big Black & Beautiful. 

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit feestconcept is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand.
Het feest is te boeken vanaf 100 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw evenement graag een voorstel op maat.

Apres Ski PartyApres Ski PartyApres Ski PartyApres Ski PartyApres Ski Party