Back to Basic Party

Back to Basic Party... een personeelsfeest in het kader van 'less is more!' Een feest zoals een feest hoort te zijn! Alle basis ingrediënten voor een geslaagd personeelsfeest zijn aanwezig: swingende muziek, lekkere en herkenbare borrelhapjes, bier, wijn en fris en een geweldige feeststemming. Meer heeft uw bedrijfsfeest toch niet nodig?

Omschrijving personeelsfeest

Dit personeelsfeest is altijd een topper en vraagt niet teveel budget. Uw gasten worden feestelijk ontvangen met een drankje van de Hollandse bar. U begroet uw collega’s en ondertussen draait de DJ rustige inloopmuziek. Na de openingsceremonie is het tijd voor Feest! De DJ draait van Dance Classics tot softrock en van Top 40 tot Nederlandstalig. Binnen no-time staat de dansvloer vol en gaat de hele zaal uit z’n dak.

Gedurende het bedrijfsfeest kunnen uw gasten ook culinair genieten. Malse saté, lekkere bitterballen en minibroodjes hamburger. Tijdens de feestavond kunnen uw gasten deelnemen aan leuke amusementsonderdelen zoals karaoke, een sneltekenaar, een flipperkast en bijvoorbeeld een tafelvoetbalspel.

En het dessert? Gewoon, lekker een Magnum of Cornetto, geserveerd vanuit een ventbak. Origineel, niet duur en toch altijd zeer gewaardeerd. Een personeelsfeest waarbij teruggegaan wordt naar de basis. Een goed feest voor niet teveel geld! Less is more!

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 75 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat.

Black and White PartyBlack and White PartyBlack and White PartyBlack and White PartyBlack and White PartyBlack and White Party