Jubileumfeest - jubileum evenement

Het bedrijf bestaat 10, 25, 50 of 100 jaar en natuurlijk wil je dit samen met je medewerkers vieren. Mijnpersoneelsfeest.nl is specialist in het organiseren van jubileumfeesten. Een personeelsfeest dat gehouden wordt op het eigen bedrijf of in een externe feestlocatie... wij zorgen ervoor dat jullie jubileumfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt!

Jullie jubileumfeest...

Om  er voor te zorgen dat het jubileumfeest volledig op jullie wensen en bedrijf is afgestemd, houden wij graag een uitbreid  intake gesprek, waarin wij de wensen inventariseren voor de invulling van het jubileumfeest. Dit kan via e-mail, telefonisch en natuurlijk ook tijdens een persoonlijk gesprek. Aan de hand van deze intake, maken wij een vrijblijvend creatief voorstel waarin al jullie wensen zijn vertaald.

Voorstel op maat ontvangen? Klik hier

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie jubileumfeest of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Mijnpersoneelsfeest.nl via 010-7504403 of stuur ons een e-mail.

Maatwerk personeelsfeestenMaatwerk personeelsfeestenMaatwerk personeelsfeestenMaatwerk personeelsfeestenMaatwerk personeelsfeesten