Ik hou van Holland Feest - Typisch Hollands

Oranje, kaas, klompen, stroopwafels, haring, bier, bitterballen en meezingers... dit zijn slechts enkele van de echte Hollandse ingredienten van het themafeest Ik hou van Holland of Typisch Holland! Mijnpersoneelsfeest.nl heeft dit feestidee uitgewerkt tot een geweldige knalfuif als invulling van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Een beetje chauvinistisch zijn we toch allemaal?

Omschrijving personeelsfeest

Het wordt een echte Hollandse feestavond of bedrijfsfeest! Het kledingadvies voor dit feest is natuurlijk overduidelijk: rood-wit-blauw en oranje! U wordt ontvangen met een typische Hollandse oranjecocktail en diverse Hollandse kaas- en worstsnacks. Vervolgens kunt u kiezen uit meerdere typisch Hollandse openingsacts waarna de feestavond in alle hevigheid losbarst. De Ik hou van Holland Music & Videoshow zorgt voor een superswingende invulling waarbij de dansvloer geen moment leeg staat. Daarnaast zorgt de DJ een originele "Typisch Holland Quiz". Voor de winnaar hebben we een mooie hoofdprijs... u raadt het al: nieuwe klompen! U kunt natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld het DJ duo Wipneus & Pim. Het wordt een groots meezing feest.

Ook de culinaire invulling is helemaal op het thema aangepast. Zo kunnen uw gasten tijdens de avond een heerlijke Hollandse Nieuwe happen bij de haringkar of genieten van de vers afgebakken stroopwafels. Daarnaast kunnen zij hun creatieve vaardigheden tonen bij de workshop Pimp my Clump of zichzelf bij de Holland feestfotograaf laten vereeuwigen met bijvoorbeeld de Leerdamse kaasmarkt op de achtergrond.

Er zijn nog tal van andere entertainment en amusement onderdelen die u aan dit programma kunt toevoegen. Ook live optredens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een optreden van een Amsterdamse kroegenzanger of een finale act door Frans Bauer, Gerard Joling of Jan Smit? Vrijwel alles is mogelijk!

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 100 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat..

Hot Summer Night of ZomerpartyHot Summer Night of ZomerpartyHot Summer Night of ZomerpartyHot Summer Night of Zomerparty