Het Vier Seizoenen Feest

Geïnspireerd door de specifieke kenmerken van de vier seizoenen, maken wij graag een verrassend themafeest voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Titels zoals "Lente Kriebels", "Winter Wonderland" of "The Summer is Magic" zijn slechts enkele voorbeelden van verrassende feestideeën waarbij het seizoen de rode draad is.

Uw personeelsfeest...

De mogelijkheden voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest zijn legio. In de lente komen vooral de frisse kleuren, jong gewas, de eerste zonnestralen en bijvoorbeeld de voorjaarsmode naar voren. Culinair kunt u hier denken aan creatieve health & funfood waarin bijvoorbeeld live-cooking een rol kan spelen.

In de zomer ligt de nadruk natuurlijk op zon, zee, strand en vakantiegevoel. Maar ook op zaken als een barbecue, Latin muziek en zomercocktails.

De herfst kenmerkt zich door aan de ene kant de nazomer en aan de andere kant de voorbereiding op de winter. Stijlvol en chique past hier vaak het beste bij.

En de winter? Daar staan natuurlijk sneeuw, ijs, de Hollandse winterpot, openhaardvuur en huiselijke gezelligheid centraal. Kortom, afgestemd op het seizoen maken wij voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest een uniek plan waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Het Vier Seizoenen Feest... laat u verrassen!

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie, zelfs uw eigen bedrijfspand. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 150 gasten. 

Asian Party - 1001 NachtAsian Party - 1001 NachtAsian Party - 1001 NachtAsian Party - 1001 Nacht