Dansen op het Water

Een personeelsfeest aan boord van een partyschip naar keuze. Er zijn diverse partyschepen beschikbaar... van modern tot klassiek en van hip tot nostalgisch. Er zijn mogelijkheden in vrijwel geheel Nederland.  

Omschrijving personeelsfeest

Afhankelijk van het partyschip creëren we aan boord meerdere sferen. In de hoofdzaal kunnen bijvoorbeeld een coverband en onze Music and Videoshow met DJ-VJ een rol spelen, terwijl in de tweede ruimte een jazzduo speelt. Gedurende het feest is er van alles te doen: bijvoorbeeld een casino, partymassage, karikatuurtekenaar, fotostudio... de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. 

Ook culinair gezien is dit concept helemaal van deze tijd. Trendy appetizers, moderne verrassingsbuffetten, bijzondere walking desserts en een verrassende late night snack… het wordt smullen! Het laatste anderhalf uur ligt de boot weer aan de kade. Ook een openingsact en een finaleact door een bekende artiest behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. 

Open Dag organiseren op de zaakOpen Dag organiseren op de zaakOpen Dag organiseren op de zaakOpen Dag organiseren op de zaak